perjantai 2. maaliskuuta 2012

Raitaa pastillin väreissä

Aino Aallon suunnittelema lasi. Lasi on pastillin värinen ja pinnassa menee raitoja. Valitsin tämän koska lasi oli mielestäni kivan värinen ja voisin ostaa noita itsekin.

Eero Aarnion suunnittelema ''pastilli'' tuoli, tuoli on kivan värinen ja keskellä menevä raita on minusta kiva yksityiskohta. Senpä takia valitsin tämän.
Tässä on Kaj Franck:in suunnittelema lautanen, lautasta valmistaa Arabia. Lautasessa on montaa eri väriä, mutta kaikki niistä sopii toisiinsa. Ja minusta lautasen kuvio on kiehtova.

Paavo Tynell:in suunnittelema ''idman'' lamppu. Lampussa on alareunassa raidallista kuviota mikä on mielestäni kiva yksityiskohta. Lisäksi kultaisen värinen jalka sopii valkoiseen varjostimeen.

Hella Jongeriuksen suunnittelema sohva. Sohva on hauskan näköinen koska siinä on monta erilaista yksityiskohtaa. Valitsin tämän juuri sen takia että sohvassa on paljon kaikkea erilaista ja erilaisia kuvioita ja muuta.

Maija Isolan suunnittelema ''sateenkaari'' kangas. Kangas on kivan värikäs. Valitsin tämän koska tässä on iloiset värit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti